Privé pianoles voor kinderen en volwassenen

Pianolessen en zanglessen in Amstelveen Elsrijk

Privé pianoles in Amstelveen

Irene geeft ook privé-pianoles. De lessen worden bij haar thuis in Amstelveen – Elsrijk in de muziekstudio gegeven (zie contact voor adresgegevens). De leerlingen leren pianospelen en noten lezen. Hierdoor wordt het gehoor en de muzikaliteit ontwikkeld. Pianospelen is daarbij heel erg leuk! Naast de klassieke pianolessen geeft Irene ook lessen aan zangers die willen leren hoe ze hun zang met piano-akkoorden kunnen begeleiden.

Combinatie zangles en pianoles en duolessen

Het is ook mogelijk, de pianolessen om en om af te wisselen met zanglessen. Lessen duren een uur, drie kwartier of een half uur. Bijzonder jonge kinderen of kinderen met een kleinere concentratieboog wordt aangeraden voor een half uur of 45 minuten les. Dit in overleg met de docente. Men kan wekelijks of tweewekelijks op les komen.

Zangles en pianoles in diverse talen (ook voor expats)

Zangles en pianoles kunnen gegeven worden in diverse talen, dus ook geschikt voor Expats. Irene geeft les in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Geluidsstudio voor zangopnames

In de lichte, prettige lesruimte thuis is naast een Yamaha piano en een Kawai vleugel een kleine maar professionele opnamestudio. Hier mogen ervaren leerlingen opnames maken van hun zang. Luister bij VIDEO’s, op Youtube of Facebook naar wat voorbeelden.

Oefenen

Het is uiteraard belangrijk, dat de leerling voldoende oefent. Docente behoudt zich het recht voor de lessen op te zeggen indien er niet of onvoldoende inzet aanwezig is.  

De tarieven vindt u op de site van Irene, klik hier om deze te bekijken.

Hieronder ziet u Aimée, na een jaar wekelijkse pianolessen. Aimée is een zeer ijverige leerlinge van 7 jaar, en zij geniet elke week van de lessen èn het oefenen thuis!