06-44694953 (kantooruren) Info@irenederaadt.com

Privé pianoles voor kinderen en volwassenen

Pianolessen en zanglessen in Amstelveen Elsrijk

Privé pianoles in Amstelveen

Irene geeft ook privé-pianoles. De lessen worden bij haar thuis in Amstelveen – Elsrijk in de muziekstudio gegeven (zie contact voor adresgegevens). De leerlingen leren pianospelen en noten lezen. Hierdoor wordt het gehoor en de muzikaliteit ontwikkeld. Pianospelen is daarbij heel erg leuk! Naast de klassieke pianolessen geeft Irene ook lessen aan zangers die willen leren hoe ze hun zang met piano-akkoorden kunnen begeleiden.

Combinatie zangles en pianoles en duolessen

Het is ook mogelijk, de pianolessen om en om af te wisselen met zanglessen. Lessen duren een uur, drie kwartier of een half uur. Bijzonder jonge kinderen of kinderen met een kleinere concentratieboog wordt aangeraden voor een half uur of 45 minuten les. Dit in overleg met de docente. Men kan wekelijks of tweewekelijks op les komen.

Zangles en pianoles in diverse talen (ook voor expats)

Zangles en pianoles kunnen gegeven worden in diverse talen, dus ook geschikt voor Expats. Irene geeft les in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Geluidsstudio voor zangopnames

In de lichte, prettige lesruimte thuis is naast een Yamaha piano en een Kawai vleugel een kleine maar professionele opnamestudio. Hier mogen ervaren leerlingen opnames maken van hun zang. Luister bij VIDEO’s, op Youtube of Facebook naar wat voorbeelden.

Oefenen

Het is uiteraard belangrijk, dat de leerling voldoende oefent. Docente behoudt zich het recht voor de lessen op te zeggen indien er niet of onvoldoende inzet aanwezig is.  

De tarieven vindt u op de site van Irene, klik hier om deze te bekijken.

Geniet hieronder van het spel van Dywel, die hier in de studio van Irene diverse stukken speelt. Dywel is de winnaar van het programma “Het orkest van Nederland – Op weg naar het concertgebouw” en trad daar op met Wibi Soerjadi. Irene hielp hem met de voorbereiding op het conservatorium-toelatingsexamen met muziektheorie (melodische dictées, herkennen van intervallen). Dywel is aangenomen op het Artez Conservatorium in Zwolle en hem wacht een glansrijke carrière, hij oefent gemiddeld acht uur per dag! 

 
 

Winterconcert 2018 in het teken van de liefde

Benefiet Winterconcert “Wat is Liefde voor jou?”
Vrijdag 14 december 2018 17 uur
Meer informatie klik hier

Jongens gezocht voor de Harry Potter musical!

Dit jaar zullen wij wederom de prachtige Harry Potter Musical gaan opvoeren. Wij hebben hiervoor nog jongens tekort! Ben je een Harry Potterfan en houd je van toneel en zang? Kom dan auditie doen en meld je aan via info@irenederaadt.com!

JESSE IN DE STUDIO

De Kinder Musical Academie heeft een zangstudio. Jesse mocht hier een lied opnemen, omdat hij zo mooi zingt. Kippenvel!

Privé zangles en pianoles

Professionele privé zangles (klassiek tot pop) en pianoles (of combinatie) met opnamestudio in Amstelveen (ook EXPATS, meerdere talen).

Kijk en luister naar de jongste groep!


< id="et-builder-module-design-cached-inline-s">.et_pb_slider .et_pb_slide_0.et_pb_slide { background-position: top center; } .et_pb_slide_0.et_pb_slider_with_text_overlay h2.et_pb_slide_title { -webkit-border-top-left-radius: 3px; -webkit-border-top-right-radius: 3px; -moz-border-radius-topleft: 3px; -moz-border-radius-topright: 3px; border-top-left-radius: 3px; border-top-right-radius: 3px; } .et_pb_slide_0.et_pb_slider_with_text_overlay .et_pb_slide_content { -webkit-border-bottom-right-radius: 3px; -webkit-border-bottom-left-radius: 3px; -moz-border-radius-bottomright: 3px; -moz-border-radius-bottomleft: 3px; border-bottom-right-radius: 3px; border-bottom-left-radius: 3px; } .et_pb_image_0 { margin-left: 0; } .et_pb_image_1 { margin-left: 0; } .et_pb_slider .et_pb_slide_0.et_pb_slide .et_pb_slide_description .et_pb_slide_title { font-size: 51px !important; } .et_pb_slider.et_pb_module .et_pb_slide_0.et_pb_slide .et_pb_slide_description .et_pb_slide_content { font-size: 21px !important; }