06-44694953 (kantooruren) Info@irenederaadt.com

Wat maakt de Kinder Musical Academie bijzonder?

Wat maakt de Kindermusicalacademie bijzonder?

 Kleinschaligheid. Geen commerciële fabriek waar uw kind verloren gaat in een enorme groep. Bij ons krijgt iedereen een echte rol, niemand is alleen figurant of staat in een massa op het toneel.
 Gediplomeerde docenten. In een wereld waar volgens onderzoek maar liefst 70 procent van de “zangdocenten” ongeschoold uw kind lesgeeft (ook bij de grote bekende scholen), zijn onze docenten gediplomeerd en afgestudeerd van het Conservatorium, de Toneelschool Amsterdam en Maastricht en Theaterscholen als de Frank Sanders Academie en Theaterschool de Trap en de Balletacademie.
 Mooie producties: prachtige kostuums en décors
 Een professionele opnamestudio bij de zangdocente
 Naast de musical een kerstconcert op een sprookjesachtige locatie
 2 uur les per week 
 Extra activiteiten zoals fotoshoots op locatie, hoorspel opnemen, meet&greets met oud-leerlingen die al professionele musicalsterren zijn, zoals Joël en Danny in Billy Eliot, the Lion King (Joël en Frenchesca, rollen van Simba en Nala), Sound of Music en Ciske de Rat (Manouk), Soldaat van Oranje (Johnny), Oliver (Sjoerd)
 Samen naar de Harry Potter Expo of een kijkje achter de schermen bij Stage Entertainment
 Deelnemen aan de opnames van de trailers (promotiefilmpjes) voor de musicals
 Fotoshoots 
 Diverse workshops zoals bij voorbeeld improvisatietheater (pantomimeles) door David Samson van Theaterdraad en veel meer