Grootouders en kleinkinderen gezocht voor de tour van Sprookjessprokkelaar de musical

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud (met kledingmaat 128 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van Schouwburg Amstelveen

Sprookjessprokkelaar de musical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Voorstellingsdag

Op zondag 6 januari 2019 spelen jullie mee in Sprookjessprokkelaar de musical in schouwburg Amstelveen. Per speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, mee. Een speeldag bevat één of twee voorstellingen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, dus op een speeldag met twee voorstellingen, spelen jullie beide shows mee. Bovenkant formulier

Aanmelden

Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar sprookjessprokkelaardemusical@efteling.com! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 28 december binnen zijn. Zie inschrijfformulier en actievoorwaarden.

Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Schouwburg Amstelveen

Sprookjessprokkelaar de musical is komend seizoen te zien in theaters in heel Nederland en Vlaanderen. Kinderen in Amstelveen spelen in Schouwburg Amstelveen. Kijk voor meer informatie over de musical op https://www.efteling.com/nl/theater/sprookjessprokkelaar.