06-44694953 (kantooruren) Info@irenederaadt.com

Proef-musicalles 20-9 en uitbreiding docententeam

Op woensdag 20 september is er weer een leuke proefles voor alle jonge musicaltalenten van 7 tot 14 jaar! De les duurt twee uur en is van 13.30 tot 15.30 uur in de Schakel. Tevens is er een uitbreiding van ons docententeam en komt Sophie Hoeberechts ons team versterken als toneeldocente. Voor de zangles zal Irene de Raadt de honneurs waarnemen.

Wegens de groeiende belangstelling voor onze lessen wordt de groep groter. Echter, wij willen de jonge musicalzangers en- zangeressen ook de nodige aandacht geven. Tevens willen wij het docententeam versterken, waardoor we gekozen hebben voor een aantal gastdocenten, die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend en een gedegen vakopleiding hebben gevolgd. Dit is wat wij erg belangrijk vinden: dat de docenten geschoold zijn en een schat aan ervaring en kennis hebben en goed les hebben leren geven.

Naast Irene, Dorien en Marieke is nu ook Sophie Hoeberechts bereid, de kinderen te begeleiden en stimuleren, om in het toneelspel op te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Zij is een warme persoonlijkheid en wij zijn blij met haar en weten zeker, dat de kinderen dat ook zijn!

Aanmelden voor de proefles kan via info@irenederaadt.com, graag naam en leeftijd deelnemers vermelden. Aanmelden voor de hele cursus kan natuurlijk ook meteen: kijk hierboven onder “aanmelden”.

Heel graag tot woensdag, wij hebben er ontzettend veel zin in! 🙂

Hartelijke en muzikale groet,
Het team van de Kinder Musical Academie