Na een fantastische rol in “Billy Elliot” is oud-leerling Joël ten Have nu officieel een BN-er en musicalster: hij speelt de hoofdrol van Simba in “the Lion King”. Wij van de Kinder Musical Academie Amstelveen zijn natuurlijk hartstikke trots dat hij zangles en pianoles volgde bij de zang- en pianodocente! 

Joël speelt nu al een jaar de rol van Simba en hij doet het fantastisch. Hij combineert het gewoon met school en geniet van zijn leven als musicalster. Naast zijn werk als acteur/zanger is hij sinds kort ook stemacteur: hij is de jongensstem voor een “spraakcomputer” voor kinderen die niet kunnen praten. Geweldig, Joel! Zo help je ook anderen, een mooi voorbeeld!
Bekijk ook de foto’s van Joël in het andere bericht, waar je hem ziet pianospelen. Joël en zijn broer Jesse volgden zangles en pianoles bij Irene in Amstelveen.

Joël is niet de enige hoofdrolspeler uit the Lion King die bij onze zangdocente les kreeg; ook Nala (Frenchesca Marsham, in de vorige cast van the Lion King enkele jaren geleden) volgde (klassieke) zangles bij haar, evenals vele andere musicalsterren, zoals Johnny Barendsen (Soldaat van Oranje, Liesbeth List; de musical, Karin Bloemenshow), Freek (Op Zoek naar Joseph), en vele anderen. 

https://jongmusicaltalent.wordpress.com/2016/12/28/kindercast-the-lion-king-2017/