06-44694953 (kantooruren) Info@irenederaadt.com

2018 L.A. Superstar

Geïnspireerd op de films Hairspray en Grease, maakten wij een superswingende musical! We gingen terug in de tijd van de rock&roll en dit jaar hadden de kinderen voor de gelegenheid extra danslessen gekregen van niemand minder dan musicalster Maickel Leijenhorst. Er werden ook twee filmpjes opgenomen in de weken voorafgaand aan de weken vóór de musical, zodat iedereen alvast in de stemming kon komen. De voorstellingen zagen er fantastisch uit, mede door de lichtgevende dansvloer en de prachtige, op maat gemaakte kostuums. De rode loper lag uit en er was zelfs een echte roze Cadillac op het toneel. Alle ingrediënten waren voorhanden om de spelers alles uit zichzelf te laten halen en dat leidde tot een onvergetelijke ervaring voor de spelers, die wildenthousiast van het podium kwamen en de musical liefst nog een heleboel keren wilden opvoeren. Wij waren heel erg trots op al onze spelers. Goed gedaan allemaal, op naar de volgende productie! :-)

2017 Kerstconcert "A Christmas Carol"

Het jaarlijkse sfeervolle kerstconcert van de jongste leerlingen musicalles, zangles en pianoles. Benefiet t.b.v. Pegasus

2017 Harry Potter, de musical

Deze, door de Kinder Musical Academie weer zelfgeschreven, "betoverend leuke" musical werd in het prachtige (monumentale) Zonnehuis theater op de planken gebracht. Met prachtige solo's, toneelspel en ensemblezang oogstten de kinderen weer veel lof en de op maat gemaakte kostuums en onze eigengebouwde décors zagen er -al zeggen we het zelf ;-) ! - weer prachtig uit! Een ontzettend mooie ervaring die we samen met onze leerlingen koesteren! Met nogmaals veel dank

Harry Potter fotoshoot en filmset

Voor de opnames van de door de Kinder Musical Academie zelf geschreven, op Harry Potter geïnspireerde musical, hebben wij filmopnames gemaakt voor een korte trailer. Ook was er een foto-shoot op de twee locaties, t.w. Kasteel Sypesteyn en het Muiderslot. Hier maakten we filmopnames van Harry met een slechtvalk en een 3,5 kg zware Ohoe, die hij zelf mocht vasthouden tijdens de hele scène. De kostuums waren allemaal weer zo prachtig èn speciaal voor ons op maat gemaakt door onze eigen ontwerpster. Wat een creativiteit allemaal weer! Een geweldige dag voor alle spelers en ouders, waarvan hier alvast de foto's!

2016 Fawlty Towers - een reprise van Hommeles in Hotel de Gouden Gans

Deze reprise van Hommeles in Hotel de Gouden Gans was een verrassend andere versie van deze musical, die de Kinder Musical al eerder uitvoerde. Geïnspireerd op de bekende serie "Fawlty Towers", met een Manuel en extra special effects, werkte deze musical vanaf de eerste seconde op de lachspieren. De grandioze acteer- en zangprestaties van de geweldige cast zorgden voor twee overvolle voorstellingen, waarbij het publiek uitzinnig van enthousiasme was!

2015 Rode Rozen en Stapels Wasgoed

Wie denkt te zien dat de kinderen in deze musical wel erg smachtend en droevig kijken, heeft het bij het juiste eind. Armoede en trainingspakken zijn troef, zelfs de rijke familie Naaktgeboren is in zak en as. Gelukkig is daar Ageeth Scherphuis, inspectrice van de Gemeente en lid van de Partij voor de Ontspanning die de boel tot overmaat van ramp met yoga en ontspanningsoefeningen (tevergeefs) probeert te kalmeren. Oud en jong, rijk en arm, chique en ordinair vinden elkaar uiteindelijk in deze hilarische komedie, die door onze steracteurs en -actrices geweldig gespeeld werd. Een op the Party en Hairspray geïnspireerd verhaal maakten dat strijken romantisch werd en er door de butler geheel in Anatevka-stijl werd gesjanst met alle gevolgen van dien.

2014 Trossen Los op de Gouden Albatros

"Trossen Los op de Gouden Albatros" was een hilarische musical en een grandioos succes! Dit jaar kozen wij voor het Amstelveens Poppentheater en het décor, de kostuums, de muziek, het licht, de sfeer van de zaal, en natuurlijk het toneelspel en de zang van de kinderen waren indrukwekkend! Deze musical bracht menigeen terug in de tijd van de "Love Boat", en er was zelfs een scène met een echte reddingsboot op zee! Een heerlijke middag en een hartverwarmende herinnering voor de kinderen en hun gasten.

Benefietkerstconcert 2013 Orangerie Elswout

Een kerstconcert in stijl in de mooie Orangerie Elswout in Bloemendaal. Omdat het kerst was, hebben we er een benefietconcert van gemaakt en geld en spullen ingezameld voor de dieren van Dierentehuis Amstelveen. Er werd mooi gezongen en het concert was een groot succes! Met dank aan Hans Schoo, voor de prachtige foto's!

Hommeles in Hotel de Gouden Gans 2013

Elk jaar denken we dat het niet leuker, mooier of bijzonderder kan, maar deze musical was toch echt ongelooflijk grappig, mooi en geweldig! Een hilarisch script met een spannend verhaal en kluchtachtige scènes, prachtige kostuums met kostuumwissel tijdens de pauze, en een op maat besteld en handgeschilderd décor maakten deze musical tot het pareltje van de Kinder Musical Academie. Kijk op de foto's voor een indruk!

Kerstconcert 2012

Dit jaar hebben de kinderen voor het eerst een kerstconcert gegeven. Met maar 5 repetities werden de sterren van de hemel gezongen en was het een gezellige maar vooral swingende middag. Met dank aan Joost, vader van Hester, voor de mooie foto\'s!

2012 "Keltania" grote zaal P60

De voorstelling "Keltania" was een musical met Keltische invloeden. In de uitverkochte grote zaal van P60 was een betoverende musical waar de kinderen de sterren van de hemel zongen in twee grote wisselende décors. Er werd dit keer met headsets gezongen. Het was een werkelijk prachtige voorstelling, voor enkele honderden mensen publiek!

2011 "Er Is Iets... In Ville Boursin"

Deze musical speelde zich af in een Frans dorpje aan het begin van deze eeuw. Jagers en Franse dorpsmeisjes en een meisje uit Parijs zongen op muziek van bekende musicals en films. In de tweede acte was de sfeer "roaring twenties". Charlestonjurkjes, maffiapakken en vorstelijk gedekte tafels in een kasteel. Ook dit jaar waren er weer zeer getalenteerde spelers, waarvan er twee al "professioneel" zijn bij Joop van den Ende en in een kinderfilm "Taart!") op televisie. Alle spelers straalden en het spel spatte van het toneel af!

Studio-opnames hoorspel 2011

Voor iedere musical schrijf ik het script zelf rond de liedjes. En tussen de liedjes door, is er ook muziek en zijn er allerlei dingen te horen: voetstappen, vogelgeluiden, watervallen... Net zoals vroeger, toen er nog geen televisie was, en mensen alleen naar een \"musical op de radio\" luisterden, hebben we de hele musical opgenomen in de studio: het hele verhaal, inclusief liedjes en al de geluiden. Een hele klus, maar het was erg leuk!

Musical 2010 "Enchanted in New York"

Deze musical is gebaseerd op de film "Enchanted" waarin een sprookjesfiguur uit een tekenfilm terecht komt in de echte wereld in New York. Een hilarisch verhaal met mooie muziek en erg grappige personages!

2010 Enchanted fotoshoot op locatie

Voor de voorstelling Enchanted, een tekenfilmfiguur in New York, gingen wij naar een kasteel voor een echte fotoshoot van alle hoofdrolspeelsters. Het was prachtig weer en de sfeer zat er meteen al goed in! Natuurlijk werd er heel elegant geposeerd... Er werden ook nog wat portretfoto\'s van de meisjes apart gemaakt, die iedereen daarna toegestuurd kreeg. Een geweldig inspirerende middag voor dit jonge Nederlandse musicaltalent.

2010 Benefietconcert De Oude Veiling

In februari 2010 bestond de musicalacademie een half jaar. De kinderen gaven een geweldige uitvoering in de grote zaal van de Oude Veiling in Aalsmeer. Wij waren dat jaar iemand tegen gekomen die een stichting heeft opgericht voor gehandicapte zwerfkinderen in India, en kwamen op het idee om met de leerlingen een benefietvoorstelling te geven. En niet zonder resultaat: we haalden 600 euro op! Daarbij hadden de kinderen een leuk gebaar gemaakt en doneerden zij hun oude knuffels aan de kinderen van Bal Anand. Het was een geslaagd concert en ontzettend leuk, iets voor deze zwerfkinderen te doen! Het concert van de kinderen was een compilatie van Mary Poppins, the Sound of Music en Pocahontas.

no images were found