Naast musicalles, organiseert de Kinder Musical Academie extra activiteiten.

Fotoshoot en filmopnames korte trailer op locatie

Voor de opnames van de door de Kinder Musical Academie zelf geschreven, op Harry Potter geÏnspireerde musical, hebben wij filmopnames gemaakt voor een korte trailer. Ook was er een fotoshoot met roofvogels op de twee locaties, t.w. Kasteel Sypesteyn en het Muiderslot. Natuurlijk waren de kostuums weer op maat gemaakt en zijn er personages bedacht, die zo uit de films zouden kunnen komen!

Roofvogels

Hier maakten we filmopnames van Harry met een slechtvalk en een 3,5 kg zware Ohoe, die hij zelf mocht vasthouden tijdens de hele scène. De kostuums waren allemaal weer zo prachtig èn speciaal voor ons op maat gemaakt door onze eigen ontwerpster. Wat een creativiteit allemaal weer! Een geweldige dag voor alle spelers en ouders.
Bekijk hieronder alvast de foto’s van de fotoshoot!

Kaartverkoop musicalvoorstelling

De voorstelling Harry Potter is op de boeken en films geïnspireerd. Maar de scriptschrijvers van de Kinder Musical Academie bedachten zelf een verhaal en de liedjes zijn ook zelfgeschreven. Dit maakt het een heel bijzonder voorstelling, waarover we erg enthousiast zijn. Wilt u ook komen kijken? De kaartverkoop voor deze musical zal binnenkort van start gaan. Locatie: Theater Zonnehuis, Amsterdam. Meer informatie binnenkort hier en op Facebook.