Het kerstconcert van de Kinder Musical Academie Amstelveen, de Young Voices Zangacademie en de privé leerlingen zangles en pianoles, zal ook in 2017 traditiegetrouw weer plaats vinden in Orangerie Elswout.

De datum van het benefiet-kerstconcert 2017 is bekend!

Op zondag 17 december zullen zowel de leerlingen van de Kinder Musical Academie Amstelveen (18 uur), de leerlingen van de Young Voices Zangacademie alsmede leerlingen klassieke, pop en musical privé zangles van Irene en pianoles (ongeveer 19.30 uur) stralen in een prachtig kerstconcert!

Locatie is alweer voor de derde maal Orangerie Elswout, het landgoed midden in de bossen en duinen in Bloemendaal (slechts een kwartiertje rijden). Zij stellen hun monumentale pand wederom tegen onkostenvergoeding aan ons ter beschikking. Dank, Orangerie Elswout!

Kerst is geven

Voor mij betekent kerst: geven. Dat kan van alles zijn: liefde, aandacht, hulp, waardering, barmhartigheid. Omdat ik de kerstgedachte vooral wil uitdragen door te geven aan diegenen, die het minder goed hebben dan ik, zowel mens als dier, zal ik ook ditmaal een goed doel kiezen waarmee ik zelf een persoonlijke band heb. Hiervoor waren het Dierentehuis Amstelveen, een tehuis voor gehandicapte zwerfkinderen in India, Elephant Nature Park, de WSPA o.a. doelen waaraan wij schonken.  In het volgende nieuwsbericht zal ik wat foto’s laten zien van onze donaties!

Het goede doel voor dit jaar zal ik spoedig bekend maken. Het is moeilijk kiezen! Wordt het Pegasus, een opvang voor ezels in Israël waarvan ik de eigenaar ken en weet dat hij zo hard werkt, Stichting Aap waar ik zelf als tiener vrijwilliger was, en die nu een prachtig park hebben voor katachtigen, Primadomus, waar ik van plan ben ook als vrijwilliger te gaan werken met mijn dochter Fiorella. Of toch het fonds van de mij altijd inspirerende Jane Goodall, wat mij betreft dè front vrouw van de dierenbeschermingsorganisaties, een dame waarvan ik hoop, dat ik haar ooit nog eens mag ontmoeten. De keus is moeilijk!

We zijn al bezig met repeteren, zowel de kinderen als volwassenen, de pianisten en de zangers. Het repertoire is gekozen en het programma volgt spoedig.

Komt allen! 🙂